Vélemények a kóladió termékekről

Kóladió-kivonatot tartalmazó Colanuts termékcsalád napjaink egyik legnépszerűbb, diétát elősegítő, étrend-kiegészítője lett. A forgalmazók, a különböző online hirdetési felületeken, már könnyedén és gyorsan szerezhetnek információkat a fogyasztóktól, hogy mennyire vált be a termék. Milyenek az elmúlt három hónap tapasztalatai? Hogyan alakultak a fogyasztói vélemények?

Colanuts-edzes

A vélemények, természetesen, nem egyöntetűek. Egyesek rajonganak a termékért, kiemelik előnyös tulajdonságait, mások többet vártak a Colanuts termékcsaládtól. Miért is van ez?

Nos, mintahogy köztudott, a Colanuts sem "csodaszer". Ahhoz, hogy kifejtse előnyös hatásait, folyamatosan ellenőrizni kell az étkezést, sokat kell sportolni, un: aktív fogyókúrát kell véghezvinni. A terméket reklámozó hölgy (VV Ágica) is 9 hónap kemény, edzésekkel és lemondásokkal teli fogyókúrát vitt véghez, miközben a Colanutsot fogyasztotta. 

Sokakat megtévesztenek azon hirdetések, amelyek rövid idő alatt, nagyon nagy mértékű fogyást igérnek. egy hétvége alatt 7-8 kg, egy hét alatt 14-16 kg.

Ezen fogyókúrák rendkívül veszélyesek, és főleg az emberi test víztartalmát csökkentik, így a fogyás nem tartós, ezenkívül rendkívüli módon megterheli az emberi szervezetet.

Az egészséges fogyás mértéke, megközelítőleg 1.5-2 kg/hét.

A kóladió-kivonatot tartalmazó Colanuts coffeint tartalmaz. Mindenképpen kérje ki orvosa véleményét, mielőtt fogyasztani kezdi!

 

Vélemények (1)